RODI Media ZH

Energieweg 3 / 3a
2627 AP Delft

Ramfolie zorgt niet alleen voor een visueel indrukwekkend resultaat, maar heeft ook nog een praktische voordelen. Heeft u bijvoorbeeld glazen vergaderruimtes, maar wilt u toch enige privacy creëren? Door een matte strook of meerdere stroken op het raam te plakken, houdt u toch de transparantie, maar met wat meer privacy. Klinkt interessant? Wij vertellen er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Delft.

Welke raamfolie is het meest geschikt voor uw bedrijf nabij Den Haag?

 

U bent eruit dat u raamfolie in uw bedrijf te Den Haag of omgeving wilt laten plaatsen. Nu moet u echter nog kiezen voor welke raamfolie u gaat. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

Zorgt voor een prettig binnenklimaat, omdat 79% van de zonnewarmte tegengehouden wordt. Ideaal wanneer u grote ramen in uw pand heeft.

Deze folie zorgt ervoor dat uw ramen wel tot 20 keer sterker zijn dan ‘reguliere’ ramen. Een ideale oplossing om inbraak tegen te gaan. Daarnaast is het glas een stuk veiliger omdat het glas niet uit elkaar kan spatten.

Creëer meer privacy door een print of afbeelding op het glas te plaatsen. Of kiest voor ‘one way vision’ folie. Zo kunt u wel naar buiten kijken, maar is het onmogelijk om van buiten te zien wat er binnen gebeurt.

Maak uw bedrijfspand of woning in de omgeving van Den Haag wat persoonlijker door decoratieve raamfolie te plaatsen. Onze DTP-afdeling gaat graag voor u aan de slag.

Te veel zonnestralen kunnen cruciaal zijn voor uw meubelen. Daarom kiest u voor onze folie die ultravioletstraling tot wel 99% tegenhoudt. Zo blijven uw kostbare bezittingen langer mooi.

Maak uw wensen kenbaar en kom langs!

 

Wij kunnen niet wachten om uw wensen in kaart te brengen. U bent dan ook van harte welkom in ons kantoor te Delft. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 015-214 39 12.

Contacteer ons