RODI Media ZH

Energieweg 3 / 3a
2627 AP Delft

Heeft u weleens gehoord van car wrap door RODI Media ZH, gevestigd nabij Rotterdam? Dit is de ideale manier om uw auto een nieuw uiterlijk te geven. Het betekent namelijk letterlijk uw auto inpakken in een nieuw jasje. We beschikken over allerlei folies in verschillende kleuren en designs. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dat is mogelijk!

Val op dankzij car wrap in Rotterdam en ver daarbuiten

 

Wilt u opvallen tussen alle andere auto’s op de weg zodat uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt? Of vindt er binnenkort een evenement plaats dat u wilt promoten? Met car wrap kunt u duidelijk uw boodschap overbrengen aan omstanders in Rotterdam en omgeving. Een zeer effectieve manier van promoten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over zodra u contact met ons opneemt.

Vrijblijvende offerte op maat

 

Interesse in car wrapping door RODI Media ZH uit de omgeving van Rotterdam? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is te bellen naar het telefoonnummer 015-214 39 12. Ook voor vragen of het opvragen van informatie kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer. Wij staan u graag te woord.

Contacteer ons