Heeft u weleens gehoord van carwrap door RODI Media ZH, gevestigd nabij Rotterdam? Dit is de ideale manier om uw auto een nieuw uiterlijk te geven. Het betekent namelijk letterlijk uw auto inpakken in een nieuw jasje. We beschikken over allerlei folies in verschillende kleuren en designs. We maken graag een ontwerp voor u, maar uw eigen ontwerp laten plaatsen is uiteraard ook mogelijk.

Val dankzij een carwrap extra op in Rotterdam en ver daarbuiten

 

Wilt u opvallen tussen alle andere auto’s op de weg, zodat uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt? Of vindt er binnenkort een evenement plaats dat u wilt promoten? Met een carwrap kunt u duidelijk uw boodschap overbrengen aan omstanders in Rotterdam en omgeving. Dit is een zeer effectieve manier van promoten door middel van autoreclame. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over zodra u contact met ons opneemt.

Vrijblijvende offerte op maat

 

Heeft u interesse in een carwrap door onze professionals uit de omgeving van Rotterdam? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is te bellen naar het telefoonnummer 015 - 214 39 12. Ook voor vragen over voertuigbestickering of het opvragen van informatie kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer. Wij staan u graag te woord.

Contacteer ons

bus - Delft of omstreken
bus - Delft of omstreken