RODI Media ZH

Energieweg 3 / 3a
2627 AP Delft

Wilt u uw auto een nieuw uiterlijk geven door deze te wrappen in de omgeving van Rotterdam? Goede keuze! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Gaat u voor een effen kleur of een print? Of wat dacht u van een afbeelding of uw bedrijfslogo? Vertel ons wat uw wensen zijn en laat u verrassen door een prachtig eindresultaat!

Promotioneel auto wrappen in de omgeving van Rotterdam

 

Staat er een actie op de planning, vindt er binnenkort een evenement plaats of wilt u een product onder de aandacht brengen? Het zijn allemaal redenen om te kiezen voor car wrapping. Wat is uw reden? Vraag een persoonlijk gesprek aan en maak uw wensen kenbaar.

Auto voor een gedeelte wrappen nabij Rotterdam

 

Natuurlijk kunt u ook enkel het dak of de zijkanten van uw auto laten wrappen in de omgeving van Rotterdam. Heeft u een eigen design ontworpen of een duidelijk beeld in gedachten van het eindresultaat? Wij zorgen ervoor dat uw auto er precies zo uit komt te zien hoe u het voor u ziet. Interesse? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor vragen of het opvragen van meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons bereiken via  015-214 39 12.

Neem hier eens een kijkje

 

autoreclame den haag | car wrap rotterdam | drukwerk rotterdam

Contacteer ons