Wilt u uw auto een nieuw uiterlijk geven door deze te laten wrappen in de omgeving van Rotterdam? Goede keuze! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Gaat u voor een effen kleur of een print? Of wat dacht u van een afbeelding of uw bedrijfslogo? Vertel ons wat uw wensen zijn en laat u verrassen door een prachtig eindresultaat!

Promotioneel auto wrappen in de omgeving van Rotterdam

 

Staat er een actie op de planning, vindt er binnenkort een evenement plaats of wilt u een product onder de aandacht brengen? Het zijn allemaal redenen om te kiezen voor carwrapping of autobelettering. Wat is uw reden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan bespreken we uw wensen en gaan we vervolgens aan de slag om het ontwerp te maken dat u voor ogen heeft.

bus - Delft of omstreken

Auto voor een gedeelte wrappen nabij Rotterdam

 

Natuurlijk kunt u ook enkel het dak of de zijkanten van uw auto laten wrappen in de omgeving van Rotterdam. Heeft u een eigen design gemaakt of een duidelijk beeld in gedachten van het eindresultaat? Wij zorgen ervoor dat uw auto er precies zo uit komt te zien als u het voor u ziet. Interesse? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor vragen of het opvragen van meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons telefonisch bereiken via 015 - 214 39 12.

bus - Delft of omstreken