Uw auto laten wrappen in de omgeving van Den Haag doet u bij de professionals van RODI Media ZH. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan honderd kleuren en geniet u altijd van een kwalitatief resultaat. Bent u klaar om uw auto te laten opvallen op straat? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Laat uw auto wrappen nabij Den Haag in uw favoriete kleur

 

Wanneer u een carwrap door onze monteurs laat uitvoeren, rekent u op een kwalitatief resultaat. Onze professionals zijn 3M-gecertificeerd en zorgen voor een topresultaat in uw favoriete kleur. U heeft keuze uit meer dan honderd verschillende unieke kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een eigen ontwerp voor uw carwrap in Den Haag en is het ook mogelijk om meteen uw ramen te laten blinderen.

De voordelen van een carwrap voor uw bedrijfswagen in Den Haag en omstreken

 

Wanneer u bij ons uw auto laat wrappen in de omgeving van Den Haag geniet u van heel wat voordelen. Zo valt uw wagen beter op en maakt u reclame voor uw bedrijf overal waar u naartoe gaat. Daarnaast beschermt de zelfklevende vinyl folie de lak van uw auto tegen verkleuring en steenslag. Ook is de folie altijd weer eenvoudig te verwijderen. Dat is ideaal wanneer u bijvoorbeeld voor een tijdelijke actie uw auto wilt laten wrappen of toe bent aan een nieuw ontwerp en een oude carwrap wilt laten vervangen.

Verspreid uw huisstijl via een belettering voor uw auto

 

Onze professionele medewerkers wrappen niet alleen uw auto; u kunt door hen ook een gepersonaliseerde belettering laten uitvoeren. Zo wordt uw bedrijfsauto hét uithangbord van uw bedrijf! Wilt u graag op verschillende manieren reclamemaken? Wat dacht u bijvoorbeeld van stickers of lichtreclame? Kom dan langs bij RODI Media ZH in Delft. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies voor al uw visuele reclame. Heeft u nog vragen of wilt u graag een prijsofferte voor uw carwrap in Den Haag? Bel dan naar 015 - 214 39 12.

bus - Delft of omstreken
bus - Delft of omstreken

Contacteer ons