RODI Media ZH

Energieweg 3 / 3a
2627 AP Delft

Uw auto laten wrappen in de omgeving van Den Haag doet u bij de professionals van RODI Media ZH. Hier heeft u de keuze uit meer dan honderd kleuren en geniet u altijd van een kwaliteitsvol resultaat. Bent u klaar om uw auto te laten opvallen op straat? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Laat uw auto wrappen nabij Den Haag in uw favoriete kleur

 

Wanneer u een car wrap door de monteurs van RODI Media ZH laat uitvoeren, rekent u op een kwalitatief resultaat. Deze professionals zijn 3M gecertificeerd en zorgen voor een resultaat in uw favoriete kleur. U heeft keuze uit meer dan honderd verschillende unieke kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een eigen ontwerp voor uw car wrap in Den Haag.

Voordelen van een car wrap voor uw bedrijfswagen in Den Haag en omstreken

Wanneer u uw auto laat wrappen in de omgeving van Den Haag geniet u van heel wat voordelen. Zo valt uw wagen beter op en maakt u reclame voor uw bedrijf overal waar u naartoe gaat. Daarnaast beschermt de zelfklevende vinyl folie de lak van uw auto tegen verkleuring en steenslag. Ook is de folie altijd weer eenvoudig te verwijderen.

Verspreid uw huisstijl via een belettering voor uw auto

 

Onze professionele medewerkers wrappen niet alleen uw auto, u kunt door hen ook een professionele belettering laten uitvoeren. Zo wordt uw bedrijfsauto het uithangbord van uw bedrijf! Wilt u graag op verschillende manieren reclame maken? Wat dacht u bijvoorbeeld van stickers of lichtreclame? Kom dan langs bij RODI Media ZH in Delft. Onze medewerkers geven u graag het gepaste advies voor al uw visuele reclame. Heeft u nog vragen of wilt u graag een prijsofferte voor uw car wrap in Den Haag? We helpen u graag op het telefoonnummer 015 - 214 39 12.

Contacteer ons