RODI Media ZH

Energieweg 3 / 3a
2627 AP Delft

Bent u ondernemer en wilt u uw auto laten bestickeren met uw bedrijfslogo om vervolgens door Rotterdam en omstreken te rijden? RODI Media ZH is u graag van dienst. Al meer dan 25 jaar helpen wij bedrijven zich onderscheiden van de concurrenten met opvallende ontwerpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Auto laten bestickeren in de omgeving van Rotterdam

 

Heeft u al een idee waarmee u uw auto wilt laten bestickeren in de omgeving van Rotterdam? Vertel ons uw wensen en verwachtingen en wij zorgen voor een prachtig tastbaar eindproduct. Nog geen idee? Geen probleem! Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. Dankzij onze jaren ervaring, kennis en beschikking over hoogwaardige materialen en machines bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

Meer dan enkel auto bestickering

 

Maak kennis met onze veelzijdige dienstverlening. Naast dat je je auto kunt laten bestickeren in de omgeving van Rotterdam, bieden wij u mogelijkheden op het gebied van:

 

Oftewel, alles om op te vallen! Bent u er klaar voor? Wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden of onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op via 015-214 39 12.

Contacteer ons